Žáci U12

Dramatickou jarní premiéru jsme zvládli

Napsal Michal Vlček 11.03.2024

MFK Trutnov - FK Čáslav

17. kolo Divize C mladších žáků U12
Neděle 10.03.2024 od 11:30; Trutnov - umělá tráva

Výsledek: 5:4 (3:1 - 1:1 - 1:2)

Branky: 03. a 74. Kamitz, 10. Pavliš, 29. Duch, 48. Zemánek - 20., 38., 66. a 68. Hortenský

Trutnov: Matěj Šustr - Vladimír Jůzl, Marek Bischof, Daniel Macháček, Petr Chmelík, Tadeáš Zemánek, Vojtěch Kamitz, Matyáš Drozda, Matěj Hledík, Matyáš Mikyska, Daniel Pavliš, Jan Duch, Daniel Gaisler, Jan Holubec

Čáslav: Pavel Horáček - David Feierfeil, Matyáš Hortenský, Filip Junek, Vlado Pavelka, Vanda Perclová, Vojta Smutný, Damian Šimek, Adam Váňa, Petr Vilímek, Josef Šimon Šafařík, Pavel Adamčík, Sviatoslav Dudych

Rozhodčí: Josef Janota

ŽK: 0:0
ČK: 0:0

Diváků: 37

 

Michal Kamitz, trenér MFK Trutnov:
Do prvního jarního mistrovského utkání jsme šli s velkým očekáváním, protože zimní přípravu nemůžeme hodnotit jako úplně povedenou. Spousta hráčů měla bohužel zdravotní komplikace, zranění, někteří ani nezačali a jiní měli občas jiné zájmy nebo nebylo vhodné počasí.

První zápas sezóny nám ukázal, že pro nás bude každé utkání těžké. Do zápasu jsme vstoupili dobře, kombinačně jsme byli lepší a soupeře přehrávali. V 10. minutě jsme vedli 2:0 a mohlo se zdát, že nás bude čekat pohodový zápas. Postupně jsme ale uvadali a soupeři nabídli šance a on jednu z nich využil a začala postupná přetahovaná. Místo abychom soupeři odskočili o tři branky, začali jsme se herně trápit. Nebyli jsme důrazní v osobních soubojích, některým docházela kondice, a tak v závěrečné části soupeř vyrovnal svým nejproduktivnější střelcem a nejlepším hráčem Hortenským. Kluci se však zvedli a do konce zápasu dali všechny síly a dokázali vstřelit rozhodující branku. V závěru jsme soupeře do velkého tlaku ani šance nepustili a mohli tak začít slavit.

Jsme rádi, že kluci nesložili zbraně, vybojovali tři body a doufáme, že tím snad získají potřebné větší sebevědomí do dalších utkání.

Je stále na čem pracovat.