Dorost U17

Domácí ztráta, výkonnost jako den a noc

Napsal Stanislav Hanovský 08.11.2022

__________________________________________________________________________________

Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 14. kolo

MFK Trutnov – Viktoria Žižkov B 1:3 (1:1)

Rozhodčí: Z. Šimek - V. Smola, J. Kuric

ŽK, ČK: bez karet              Diváků: 30           Střelec: 11.Široký

MFK Trutnov U17: Okrouhlický - Kužel (63.Brhel), Hradecký (K), Zajíc, Švanda - Dvořák, Fešar, Leier (46.Doležal) (76.Hnízdil), Rada (23.Kábrt) - Široký, Polák (63.Chmelík), (Trenér: Leopold Švanda).

Naši mladší dorostenci zápas začali slušně, jak se na domácí aktivní hru sluší brankou v 11.minutě. Jenže se záhy ukázalo, že Viktoriánská líheň pražských akademií bude zjevně nad výkonnost našich hráčů v rychlosti i kombinační hře. Nám se prostě nedařilo, kluci kupili herní chyby a zápas se postupně zvrhnul do boje o každý míč. Před koncem poločasu po nedůslednosti obrany jsme dostali branku do kabiny ! To zatočí s daleko zkušenějšími matadory…

Herní nástup do II. poločasu byl opět velice konstantní, ani postupné změny na postech a vystřídáním k ničemu nepomohlo. A tak v době, kdy oboustranná hra dospěje do remízového výsledku, přišla od soupeře rozdílová branka. Ve snaze chaoticky chtěli kluci nepříjemný výsledek do konce zápasu zpět dorovnat. Tím však soupeři svou nezkušeností umožnili efektivní brejkovou akci třetí brankou. Výsledek zápasu se tak pro nás stál tristním.

__________________________________________________________________________________