Žáci U15

Domácí dvojboj za nula bodů

Napsal Tomáš Cerman 15.05.2024


Trutnov - Chrudim 0:3

Hodnocení realizačního týmu: Z našeho pohledu zřejmě nejvydařenější výkon, i když do nějakých ideálů to mělo daleko. Vypracovali jsme si dostatek příležitostí, abychom vstřelili nějaké ty branky, ale nedůraz (či neumění) v zakončení nás stáli lepší výsledek. Inkasované góly se nesly tradičně v duchu našich obrovských chyb - kiksů. Jinak přístup k utkání byl OK, dalo by se říci konečně. Ale to jsme ještě neteušili, co přijde o pár dní později..


Trutnov - Vyšehrad 1:2

Hodnocení realizačního týmu: ..a tady už toho moc hodnotit nelze. Sice slibný vstup do utkání, ale opět netrefíme ani vrata od stodoly. Pak přijde zbytečný roh pro hosty, nedůsledné bránění a prohráváme. Po rychlém vyrovnání Škachy to vypadalo na obrat, ale jenže.. Asi si každý myslel, že to půjde samo, bez pohybu, aktivity, nasazení, soubojů. Takže zákonitě přišla druhá branka soupeře, na které se podílelo asi 5 našich hráčů. Druhá půle sice byla v naší režii, ale do gólových přiležítostí jsme se nedostávali. To až v poslední čtvrthodině, kdy jsme Vyšehrad přišpendlili v jejich šestnáctce, ale vyrovnávající branka z toho bohužel nebyla.

Velké zklamání. Hlavně z výkonu potenciálních tahounů mužštva, ke kterým se zákonitě přidávají i ostatní. Na hřišti nevidíme rychlejší pohyb, přesnou kombinaci, vyhraný souboj. A nejhorší je, že většina si ani nedá poradit. Ale je to dlouhodobě už o přístupu k tréninkům, zápasů, a vlastně k celému fotbalu. Snad jim středeční dohrávka dala potřebnou facku.