Žáci U12

Do 1. ligy jsme vstoupili vítězně.

Napsal Pavel Matějka 21.08.2022

Dne 20.8.2022 jsme zahájeli domácím zápasem 1. ligu mladších žáků proti týmu FK Orlicko.

Výsledek: MFK Trutnov 11:3 FK Orlicko

Branky: Chmelík 2x, Minařík 2x, Brádler 2x, Matěáska 2x, Zahradecká, Štiller, Herman

Sestava: Kopecký, Herman, Minařík, Chmelík, Matěáska, Zahradecký, Brádler, Geisler, Tryzna, Bradáček, Piskor, Kohler, Štiller

Zhodnocení zápasu:

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ujali jsme se po první třetině vedení 5:0, což nám velice pomohlo do zbytku utkání. Ve druhé části utkání jsme měli slabou 10 minutovku, kde nás soupeř 3x potrestal. V dalších zápasech by nás toto mohlo velmi mrzet a musíme být po celou dobu zápasu obezřetní. Po druhé třetině zápasu byl stav 9:3. Ve třetí třetině jsme zvýšili na konečných 11:3. 

V celém utkání bylo vidět několik velmi dobrých týmových i samostatných akcí, které bychom od kluků chtěli vidět. Po celou dobu zápasu kluci plnili vše, co jsme jim před zápasem řekli. Co bychom měli zlepšit do dalších utkání - proměňování šancí, rychlejší práce s míčem, dřívěji střílet, lepší organizace v obraně a dostupování hráčů. 

V příštím utkání jedene na půdu favorita celé ligy do Pardubic, tam se opravdu pozná naše síla. Abychom tam uspěli, tak na hřišti musíme nechat 120% a předvést výborný týmový výkon (jeden za všechny, všichni za jednoho). 

Makáme dál!!!

Odkaz na fotografie ze zápasu: https://eu.zonerama.com/Fyba/Photo/8802649/339228707