Dorost U19

Debakl v domácím utkání s chrudimským béčkem

Napsal Petr Syrovátka 24.09.2024

V 7. kole dorostenecké soutěže jsme přivítali na stadionu v Horním Starém Městě rezervu MFK Chrudim.

Zápas se nám bohužel po všech stránkách nevydařil. I když jsme měli jako první velkou šanci ve 2. minutě, soupeř nás ihned potrestal ze své první akce. V zápase jsme byli všude o krok později, chyběl pohyb a mezihra byla téměř nulová. Soupeř nás v 1. pločase 4x potrestal po našich chybách, byl zkrátka precizní v zakončení a po gólovém náskoku i klidný v kombinaci.

Ve druhém poločase už byla hra především v režii hostujícího týmu, někteří naši hráči se nevěnovali hře jako takové a přístup mnohých v tomto utkání je pro nás zklamáním. Hosté ve druhém poločase ještě zvýšili své vedení na 5:0. Smutným vyvrcholením našeho zmaru byla opět červená karta pro Houdka !!

S tím jak jsme se prezentovali na Tempu Praha, měl tento zápas málo společného. Řada hráčů rozhodně nehrála na své možnosti a bohužel je to jen a jen o jejich přístupu k utkání, tréninku a ochotě něco (lépe všechno) obětovat pro úspěch týmu.

21.09.2024 14:00 - Trutnov - Horní Staré Město - tráva

MFK TRUTNOV - MFK Chrudim "B"  0:5 (0:4)

branky: 4´ Henderson, 21´a 34´ Bauer, 31´ Horký, 67´ Elišák

sestava MFK Trutnov: Okrouhlický - Zajíc, Hnízdil, Kužel, Brhel (46´ Chmelík) - Fešar, Rada (75´ Olah), Houdek, Dvořák (61´ Švanda) - Široký (70´ Šulitka), Švestka (46´ Šourek)