Dorost U19

Další přípravné utkání jsme zvládli dle předpokladu

Napsal Petr Syrovátka 05.08.2023

Další přípravné utkání jsme sehráli s muži FK Poříčí, účastníkem okresního přeboru. Do utkání jsme vstupovali s cílem prostřídat především všechny hráče, zapojit je do zápasového rytmu a vyzkoušet různé varianty na jednotlivých postech. Dále jsme očekávali, jak se naši hráči vyrovnají s důraznou hrou soupeře.

Utkání se vyvíjelo dle našich představ, když jsme do 9. minuty vstřelili dvě branky zásluhou Doležala a Rydvala. Tím se ovšem naše hra v 1. poločase zvolnila a neměla již takové parametry. Soupeř také několikrát v 1. poločase zahrozil, ale po většinu 1. poločasu jsme diktovali tempo hry my.

Druhý poločas byl z naší strany gólově bohatší a s ohledem na fázi přípravy a výkonnost jednotlivých mužstev jsme soupeře již přehrávali. Ve druhém poločase se gólově prosadili ještě 2x Rydval a 2x Sturm. Děkujeme soupeři za sehrání přípravného utkání a za férovou hru bez větších excesů.

30.7.2023  17:00 Trutnov - Horní Staré Město - tráva

MFK TRUTNOV U 19 - FK POŘÍČÍ muži  6:0 (2:0)

branky: 2´ Doležal, 9´, 50´, 61´ Rydval, 76´, 82´ Sturm.

Sestava MFK Trutnov: Okrouhlický - Fešar V., Brhel, Gabrle,Leier - Sturm, Rada, Fešar J.,Houdek - Doležal, Rydval, střídající Páv, Frič