Žáci U13

Další dvě výhry proti těžkým soupeřům z Hájí a z Chrudimi

Napsal Pavel Matějka 06.10.2023

V týdnu jsme sehráli dva zápasy a oba jsme dokázali vyhrát.


 

MFK Trutnov 10:4 FC Háje JM

Branky: Štiller 2x, Chmelík 3x, Šopinec, Rydval, Brádler, Nulens, Kozak.

Sestava: Kopecký, Rydval, Chmelík,Kozak, Matěáska, Nulens, Brádler, Šopinec, Štiller, Maličký, Herman, Zahrádecký.

 

Hodnocení zápasu:

Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně, soupeř byl aktivnější, lépe kombinoval a držel míč. Z první šance vstřelil branku, což nás ještě více položilo. Po chvilce jsme inkasovali znovu a třetí branka byla třešinkou na dortu a vyvrcholení našeho počátečního zmaru. První třetinu jsme se těžce dostávali do tempa. Naštěstí jsme dokázali před koncem třetina korigovat na 3:1, což nám dodala potřebné sebevědomí. O přestávce jsme museli na naše hráče trošku zvýšit hlas. Druhá třetina byla úplně o ničem jiném. Soupeře jsme naprosto přehrávali a dominovali jsme na hřišti. Dokázali jsme rychle srovnat na 3:3. Do konce třetiny jsme soupeři odskočili o dvě branky. Ve třetí třetině jsme dokázali vstřelit dalších 5 branek. Nakonec z toho byla výhra 10:4. 

Musím vyzdvihnout tým supeře, který nás jednoznačně první třetinu fotbalově přehrál. Naopak my si musíme dát pozor na tyto pomalé starty, příště již bychom to nemuseli zvrátit. Hráče musím pochválit za druhou a třetí třetinu, takto si to představuji, že budeme hrát celý zápas.

 

MFK Trutnov 8:2 MFK Chrudim

Branky: Brádler 3x, Kozak 3x, Nulens, Minařík

Sestava: Kopecký, Rydval, Herman, Zahrádecký, Chmelík, KOzak, Minařík, Brádler, Maličký, Matěáska, Bradáček, Tryzna, Šopinec, Geisler, Štiller

Hodnocení:

Výborný, ano opravdu takto mohu popsat náš výkon v zápase. Od první minuty až do poslední jsme hráli velmi dobrý fotbal. Velmi dobrého soupeře jsme dokázali přehrát, byli jsme nebezpečný a šance, které jsme si vytvářeli byly velmi fotbalové. Soupeř má jednoznačně nejlepší útok v lize a my jsme jej minimálně pouštěli do šancí. Musím pochválit celý tým od brankářů až po útočníky. Na zápas se dalo dívat a měl velmi dobré parametry. Doufám, že na takový výkon navážeme i v dalších zápasech.