Dorost U17

Bod s Vlašimí je pro nás zklamáním

Napsal Pavel Matějka, st. 11.09.2023


Mistrovské utkání Česká Divize U 17 C 6. kolo

 MFK Trutnov - FC Sellier&Bellot Vlašim    4:4 (2:2)

Rozhodčí: KAFKA - Turek, Smola

Karty: 3:5 ŽK        ČK - trenér hostů           Diváků: 100

Branky: 23. Fénik, 30. Švanda, 72. Švanda, 96. Švestka - 31.,40.,57.Budil, 85. Říha 

MFK Trutnov U17: Rydval ( 46.Šustr) - Švanda, Kužel, Zajíc (K.) - Matuška, Oláh (46. Garček), Hnízdil,Kadrmas (82. Gartner) - Fénik - Geisler ( 46. Švestka),Chmelík ( 62. Polák)  

                              připraven: Kadlec, Berkett


Začnu tím pozitivním: V 30. minutě pohodově vedeme a utkání máme pod kontrolou. První gól vstřelil Jakub Fénik, čímž se odměnil za výborný výkon během celého utkání. Další přenádherné branky vstřelil Adam Švanda a čtvrtou přidal v samém závěru už letos podruhé Dan Švestka.

Z pohledu celého utkání se od 30. minuty jednalo o nervozní utkání s plno nepřesnostmi na obou stranách. V šestnáctce hostů jsme působili bezradně, v přechodu do útoku to bylo těžkopádné bez fotbalové kvality. A v domácím pokutovém území se nedá hrát bez zájmu, aktivity, komunikace. Naší nedůsledností jsme hostům 4x namazali do ideálních střeleckých pozic a pokud si sami dáme čtyři branky - těžko můžeme vyhrát.

Konec utkání byl hodně nervozní, plný emocí na obou stranách, takže ukončení v 96.minutě bylo v úmorném vedru vysvobozením pro všechny aktéry.

V sobotu zajíždíme do Jablonce a máme co napravovat.