Žáci U15

Anglické počasí a umělka nám přinesly první vydřené vítězství

Napsal Tomáš Cerman 30.09.2022


Mistrovské utkání žákovské Divize U15C

Náchod - Trutnov 5:0 (1:0).

Rozhodčí: Petrů, bez karet, diváků cca 60.

Sestava MFK: Křivský - Gärtner, Garček, Bartoš, Kadrmas - Fenik (57. Petrů), Mader, Kadlec, Chráska (73. Pavelec) - Tomčiak (57. Michálek), Geisler (73. Bartůněk).


Hodnocení realizačního týmu: Ve sváteční středu to byl z naší strany více boj než fotbal. S nečekaným přesunem na umělou trávu jsme se "prali" až do poslední minuty, to stejné s fotbalově vyspělým soupeřem. Sice jsme se do poločasu ujali dvoubrankového vedení, ale obstojný výkon jsme předváděli asi tak první čtvrthodinku. Obdobné to bylo i po změně stran. Sice jsme stále udržovali těsné vedení, ale o výhru jsme se strachovali až do závěrečného hvizdu sudího.

Do dalších zápasů toho budeme chtít vidět od kluků o dost více. Proti Čáslavi šlo o bojovný a týmový výkon, žádný hráč ostatní nepřevyšoval či naopak nezaostával, ale vázla kombinace, problémy nám dělalo každé jedodušší zpracování, problémem bylo i kvalitněji zakončit. Pochválíme však celozápasové nasazení a dobrou práci při obranných standartkách. Konečná výhra nás snad nakopne do dalších tréninků i zbytku podzimní soutěže!