Dorost U17

Adam Doležal a Jakub Fešar zajistili domácím výhru

Napsal Pavel Matějka, st. 06.06.2022


Mistrovské utkání Divize U17 C 28.kolo

MFK Trutnov - Sk Střešovice 1911   5:1  ( 3:0)

Branky: 19. Dvořák ( PK), 24. Široký, 29. Doležal, 83. Široký ( PK), 87. Fešar Jakub

Rozhodčí: Schmeiser - Petrů,Smola

Diváků: 40

Sestava: Okrouhlický ( 60. Špringer) - Vošanovič (60. Okrouhlický), Gábrle ( 69. Houdek), Brhel ,Kábrt - Dvořák, Mader, J. Fešar,  Rada ( 46. Páv), Široký, Doležal ( 55.Sturm) 


S Adamen Doležalem jsme vstoupili do utkání jako uragán. Dokud mohl , byl u všeho důležitého, jednoznačně rozdílový lídr mužstva. S ním přišli šance, klid a také poločasové vedení 3:0.

Ve druhém poločase jsme byli nuceni střídat a již jsme nenavázali na povedený první poločas. Ve druhém poločase zářil Jakub Fešar, jednoznačně nejlepší hráč na hřišti, který posledním gólem i potvrdil dominantnost v tomto utkání. Výborně si vedl v brance i poli Tomáš Okrouhlický. Nejlepší utkání na jaře odehrál Matěj Široký. Na vítězném utkání má lví podíl i Tomáš Brhel a Matěj Rada. Ale obecně, musím všechny kluky pochválit na přístup. Nacházíme se v situaci, kdy většina je i součástí týmu U19 a v této situaci je mužstvo U17 prakticky rozbombardováno a tak vydovolat jakékoliv vítězství je nesmírně cenné. A dnes jsme si ho opravdu zasloužili. Po celé utkání jsme byli lepším mužstvem a Štřešovicím jsme toho moc nedovolili. Vítězství je o to cennější, že tým z Prahy je v tabulce nad námi a poslední výsledky měl úžasné.

K dnešnímu vítězství jistě pomohl i krok tréninkově spojit U15 a 17. Za tuto vstřícnost děkuji Leopoldovi Švandovi a Standovi Hanovskému, že nás přijali za své a vítězství je tak trochu i jejich dílem. Děkuji.

Ve středu jedeme na horkou půdu do Náchoda a U19 čekají poslední dvě kola o vše. Kdo může, přijeďte pomoci - píší se dějiny trutnovské dorostenecké kopané.